Keresés

Bejelentkező űrlap

Fix költségek és konstans teljesítmények  : a megbízó cég kizárólag a ténylegesen megkapott megkapott szolgáltatásokért fizet függetlenül a dolgozók szabadságolásaitól,  betegállományban létüktől, elszenvedett baleseteiktől, hiszen mindez a szolgáltató céget terheli amely az inaktív személyzet azonnali cseréjéről gondoskodva a szolgáltatás tökéletes állandóságát biztosítja.
Outsourcing :  vállalkozói szerződések keretében a lehető legjobb megoldást kínálja fel ügyfelei számára a szolgáltató cég díjazását mértékegységben, darabszámban vagy tömegben meghatározva olyan Állandó Fix Költségek létrehozásával melyek az egyes munkafolyamatokra épülnek (pl. picking, raktározási műveletek, rakodás, csomagolás, stb.) amelyek Változóak és Rugalmasak a napi megrendelések és mennyiségek arányában. Az elvégzett műveletek mennyisége soha sem azonos sem napi sem pedig havi szinten gondolkodva, mi viszont rugalmassá és harmonikussá tudjuk varázsolni azokat az egyes műveletekhez kötődés révén.
Maximális rugalmasság  : előadódhatnak olyan időszakok, melyekben az elvégzendő  munka mennyisége nő vagy éppenséggel csökken, ilyen esetekben a megbízó cég nagyon egyszerűen kérheti a személyzet létszámának növelését vagy csökkentését.
A munkaerő felkutatása és annak kiképzése :  Felmentjük ügyfeleinket a folyamatos munkaerő kutatás és az azt követő kiképzés vagy betanítás súlya alól.
Az esetleges orvosi vizsgálatok és a baleset-megelőzési anyagok a szolgáltató cég hatáskörébe tartoznak.

Felelősségvállalás:  A szolgáltató cég teljes felelősséget vállal megbízói előtt a munkafolyamatok elvégzése során keletkező esetleges károkért, sérülésekért, törésekért stb.

 

Hónap Január Február Március Április Május Június

Vàllalati Termelés/Anyagmozg. Darab/kg ezrelékben

154 180 195 185 170 210

Produktív és improduktív munkaórák száma havi szinten

312 312 312 312 312 312

Dolgozók által ténylegesen ledolgozott órák száma 

224 264 288 272 248 204

 

IDE JÖNNE EGY TÁBLÁZAT!